PAY AS YOU GO

Οι καλύτερες επιλογές στην Καρτοκινητή!

Πάρε τα καλύτερα BONUS της αγοράς μόνο από την PrimeTel για τους συνδρομητές PAY AS YOU GO. Και τα περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας, και τα περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ SMS και τα περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ MB’s.

bbye

Κοίτα ποιος μιλάει!

Θέλεις να μοιράζεσαι τα νέα σου και να συζητάς για αυτά που θέλεις να κάνεις ή όσα δεν πρόλαβες να πεις; Θέλεις να πιστώνεις τον λογαριασμό σου όποτε θέλεις εσύ;

Έλα στην PrimeTel και κτίσε την επικοινωνία που θέλεις απλά και οικονομικά., χωρίς δεσμεύσεις.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΑΣ €2

4G Ταχύτητες €1 Χρόνο ομιλίας
50 MB Mobile Internet Τα καλύτερα Bonus της αγοράς.
package_new

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ PRIMETEL;

Χαμηλές και απλές χρεώσεις εντός Κύπρου, 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα.
Εθνικές κλήσεις σε σταθερά και κινητά προς όλα τα τοπικά δίκτυα: €0.075/λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση κλήσης.
Φθηνό SMS προς συνδρομητές PrimeTel, €0.0151 και προς άλλα τοπικά δίκτυα €0,0202.
Φθηνές διεθνείς χρεώσεις προς Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και προς άλλους προορισμούς. Δείτε χρεώσεις εδώ
Φθηνό Ιnternet από το κινητό σου με ένα από τα πιο κάτω προγράμματα Mobile Internet ή την Data Top-up κάρτα διαθέσιμη στα περίπτερα ή από την ιστοσελίδα μας που προσφέρει 3 Gigabytes με μόνο €15 με ισχύ 30 ημέρες.

TopUpCardData15_Επίλεξε την χρονική διάρκεια που χρειάζεσαι και στείλε το ανάλογο μήνυμα στο 8133.

Περίοδος Ισχύος Όγκος
Δεδομένων – Προσφορα
SMS στο 8133 Χρέωση
1 μέρα 100MB ΜΒ1 €1.50
7 μέρες 600MB ΜΒ7 €5.00
30 μέρες 1,000MB ΜΒ30 €10.00
30 μέρες 3,000MB ΜΒ30 2500 €15.00
€5ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
€5
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας 20
20
0
365
ημέρες
30
ημέρες
€10ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
€10
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας 100
150
100
365
ημέρες
30
ημέρες
€20ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
€20
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας 250
300
200
365
ημέρες
30
ημέρες
€35ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
€35
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας 450
600
350
365
ημέρες
30
ημέρες
€50ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
€50
Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας Απεριόριστα*
800
500
365
ημέρες
30
ημέρες

Σημείωση: Για να ενεργοποιήσεις τα Bonus σου και να παίρνεις τα καλύτερα bonus της αγοράς στείλε με SMS το μήνυμα Bonus On στο 8133 ή τηλεφώνησε στο 133.

* Η Απεριόριστη χρήση διέπεται από την Πολιτική Ορθής Χρήσης

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

  • Με την αγορά και ενεργοποίηση του Πακέτου Σύνδεσης γίνεστε πελάτης της προπληρωμένης υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας Pay as you Go της Primetel σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας.
  • Με την ενεργοποίηση του Πακέτου Σύνδεσης ο λογαριασμός σας θα ισχύει για τις επόμενες 30 ημέρες. Κάθε φορά που ανανεώνετε τον χρόνο ομιλίας αυτή η περίοδος θα επεκτείνεται ανάλογα με την αξία της ανανέωσης.
  • Ο χρόνος ομιλίας στο λογαριασμό Pay as you Go μπορεί και πρέπει να ανανεώνεται με επιλεγμένα προπληρωτέα ποσά. Η ευχέρεια σας να διενεργείτε κλήσεις (εκτός από κλήσεις έκτακτης ανάγκης οι οποίες μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι και 8 μήνες μετά την λήξη της περιόδου ισχύος) παύει όταν το υπόλοιπό στο λογαριασμό Pay as you Go είναι μηδενικό ή έχει λήξει, έστω και αν βρίσκεστε σε κλήση. H Primetel δεν ευθύνεται για τη διακοπή οποιωνδήποτε κλήσεων λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου ή υπολοίπου που έχει λήξει.
  • Κανένας λογαριασμός ή τιμολόγιο δεν θα εκδίδεται για τη χρήση της υπηρεσίας.
  • Κάθε κλήση χρεώνεται σύμφωνα με το ισχύον τέλος στην αρχή της κλήσης. Κλήση που επιφέρει χρέωση μπορεί να γίνει μόνο αν έχετε πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό Pay as you Go και σε περίπτωση που υπάρχει ελάχιστη χρέωση το πιστωτικό υπόλοιπο πρέπει να καλύπτει το ελάχιστο ποσό χρέωσης.
  • Τοπικές κλήσεις προς σταθερά ή κινητά τηλέφωνα ενώ βρίσκεστε στην Κύπρο χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο και δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση κλήσης. Οποιεσδήποτε άλλες κλήσεις δυνατό να χρεώνονται με διαφορετικό τρόπο (π.χ. ανά λεπτό) και δυνατό να υπάρχει ελάχιστη χρέωση, όπως αυτά θα δημοσιοποιούνται και κοινοποιούνται από καιρό σε καιρό στην ιστοσελίδα της Primetel www.primetel.com.cy
  • Οι κλήσεις για πρόσβαση στην υπηρεσία φωνοκιβωτίου χρεώνονται.
  • Η μηνιαία αξία επικοινωνίας του προγράμματος καθώς και τυχόν bonus ή/και επιπλέον δωρεάν μηνιαία αξία επικοινωνίας που δεν χρησιμοποιηθούν σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται σε επόμενους μήνες.
  • Τα τέλη κλήσεων και άλλων υπηρεσιών αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Primetel www.primetel.com.cy. Η Primetel δύναται να διαφοροποιεί τα τέλη από καιρό σε καιρό.
  • Εάν οι υπηρεσίες αποσυνδεθούν ή τερματιστούν για οποιοδήποτε λόγο (με εξαίρεση τη φορητότητα αριθμού), η Primetel δυνατό να εκχωρήσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σε άλλο πελάτη.
  • Όταν ο λογαριασμός Pay as you Go καθίσταται ανενεργός αλλά επιθυμείτε την επαναλειτουργία της υπηρεσίας, θα πρέπει να αγοράσετε καινούριο Πακέτο Σύνδεσης με νέο αριθμό.
  • Εάν ο λογαριασμός Pay as you Go απενεργοποιηθεί: (i) Θα χάσετε τον εκχωρημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, (ii) Θα χάσετε οποιοδήποτε πιστωτικό υπόλοιπο στο λογαριασμό Pay as you Go, (iii) Θα χάσετε οποιαδήποτε ονόματα ή αριθμούς αποθηκευμένους στην Κάρτα SIM, (iv) Θα χάσετε οποιοδήποτε φωνοκιβώτιο που σχετίζεται με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.
  • Αποτελεί πλήρη και αποκλειστική σας ευθύνη να έχετε συνεχώς τον έλεγχο της Κάρτας SIM. Ακόμα και όταν η Κάρτα SIM δεν βρίσκεται στην κατοχή σας, όλα τα τέλη για κλήσεις που γίνονται χρησιμοποιώντας την εν λόγω Κάρτα SIM ή την Υπηρεσία φωνοκιβωτίου που συνδέεται με την Κάρτα SIM θα αφαιρούνται από το λογαριασμό Pay as you Go. Πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την Primetel εάν χαθεί ή κλαπεί η Κάρτα SIM έτσι ώστε να απενεργοποιηθεί.
  • Εάν η Κάρτα SIM χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί θα πρέπει να αγοράσετε νέα Κάρτα SIM ή Πακέτο Σύνδεσης. Σε τέτοια περίπτωση οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο υπόλοιπο στο λογαριασμό Pay as you Go είναι δυνατό να μεταφερθεί στη νέα Κάρτα SIM ή στο Πακέτο Σύνδεσης κατά την κρίση της Primetel.
  • Οι πληροφορίες που αναγράφονται στα Πακέτα Σύνδεσης ισχύουν κατά την ημερομηνία εκτύπωσης τους.
  • Βρείτε τους ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας στο http://www.primetel.com.cy/terms

DOUBLE TOP-UP AMOUNT

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μετέφερε τον αριθμό σου στην PrimeTel ΚαρτοκινητήΣου και για τα επόμενα δύο χρόνια, θα έχεις διπλάσιο ποσό ανανέωσης (top-up) και 250 MB ΔΩΡΟ για τα δύο πρώτα top-up κάθε μήνα.

Ανανέωση χρόνου ομιλίας

Mπορείς με ασφάλεια και ευκολία να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου

primetel_logo